Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να κρατήσουμε την ελληνική υδατοσφαίριση στην ελίτ»

«Να κρατήσουμε την ελληνική υδατοσφαίριση στην ελίτ»
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 - 14:20

Η χρονιά που φεύγει ήταν, άκρως, θετική για την ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς γνώρισε πολλές επιτυχίες σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις εγχώριες διοργανώσεις, κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Σε Εθνικό επίπεδο, η εθνική ομάδα των Νέων ανδρών ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μινσκ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο, ενώ και η εθνική Εφήβων σήκωσε την Ελληνική σημαία ψηλά, κατακτώντας το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η εθνική ομάδα των Ανδρών πήρε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες στην Ταραγόνα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αλλά και προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη χρονιά, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια: «Το 2018 ήταν μια πολύ επιτυχημένη χρονιά για την Ελληνική υδατοσφαίριση, σε άνδρες και γυναίκες, σε Εθνικό, αλλά και συλλογικό επίπεδο. Κυρίως στις μικρές κατηγορίες είδαμε μεγάλες διακρίσεις, σαν Ελλάδα και δείξαμε ότι θα υπάρχει ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον. Εύχομαι, στο 2019, όλοι όσοι ασχολούμαστε για το καλύτερο του αθλήματος, να δούμε να βελτιώνονται οι συνθήκες όπου δουλεύουμε.

Στοχεύουμε με την δουλειά μας, αλλά και τα αποτελέσματά μας, να κρατήσουμε την ελληνική υδατοσφαίριση στην ελίτ του Παγκόσμιου, αλλά και του Ευρωπαϊκού πόλο. Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και όλοι μας να έχουμε υγεία και οικογενειακή ηρεμία».

Διαβάστε επίσης

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν τα εν Ελλάδι πρωτεία, αλλά και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη.