Ντουντούκα
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το ασημένιο στο ευρωπαϊκό η πιο σημαντική στιγμή»

«Το ασημένιο στο ευρωπαϊκό η πιο σημαντική στιγμή»
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 - 15:42

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών είναι, παραδοσιακά, μια μεγάλη δύναμη στο παγκόσμιο στερέωμα και το 2018 κατάφερε να το αποδείξει.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε το Europa Cup, ενώ βγήκε δεύτερο στους Μεσογειακούς.

Το σημαντικότερο, ωστόσο, ήταν η κατάκτηση του ασημένιου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, δείχνοντας ότι το μέλλον στη γυναικεία υδατοσφαίριση θα είναι λαμπρό.

Στο πλαίσιο των εορτασμών του νέου έτους, η αρχηγός της εθνικής ομάδας των Γυναικών και πολίστρια του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη χρονιά της Ελληνικής υδατοσφαίρισης, δίνοντας, παράλληλα, τις δικές της ευχές για το νέο έτος.

«Το 2018 φεύγει για εμάς σαν Εθνικη ομάδα γυναικών, αφήνοντας μια γλυκιά γεύση, από αγωνιστικής πλευράς, καθώς η ομάδα μας επέστρεψε στην ελίτ των μεγάλων διοργανώσεων, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup και το χάλκινο στους Μεσογειακούς Αγώνες. Ωστόσο, το σημαντικότερο απ όλα, ήταν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Επίσης, η χρόνια που φεύγει ήταν άκρως επιτυχημένη για την ελληνική υδατοσφαίριση με τα μετάλλια των νέων ανδρών, των εφήβων και των νεανίδων, αλλά και της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εύχομαι το 2019 που έρχεται για εμάς, ως Εθνική ομάδα, να φέρει περισσότερες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αλλά πιο σημαντικό, να φέρει για όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες πιο πολλές χαρούμενες στιγμές και να απαλύνει το πόνο και τις πληγές που άφησε η προηγούμενη.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και δημιουργικά, με αισιοδοξία και χαρά».

Διαβάστε επίσης

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν τα εν Ελλάδι πρωτεία, αλλά και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη.