Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του LEN Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό»

«Τεράστια επιτυχία η κατάκτηση του LEN Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό»
Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019 - 15:21

Το 2018 έφυγε, αφήνοντας πίσω του πολλές διακρίσεις και πλήθος μεταλλίων στον ελληνικό υγρό στίβο, δίνοντας το αίσθημα ότι το μέλλον ανήκει στους Έλληνες αθλητές.

Η Γυναικεία εθνική ομάδα της υδατοσφαίρισης είχε μια, άκρως, επιτυχημένη χρονιά, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Γιουρόπα Καπ. Το μεγαλύτερο επίτευγμα, όμως, ήταν η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης, γεμίζοντας με υπερηφάνεια τον Ελληνικό λαό.

Ανάλογες επιτυχίες γνωρίσαμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι, όπου η Εθνική ομάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, δείχνοντας ότι τα νεαρά κορίτσια μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στο πλαίσιο της αλλαγής του χρόνου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, έκανε τον δικό του απολογισμό για το έτος που φεύγει, δίνοντας τις ευχές του για το 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του LEN Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το 2018 για την υδατοσφαίριση ήταν μια εκπληκτική χρονια. Κατακτήσαμε 7 μετάλλια σε κορυφαίες διοργανώσεις με τις Εθνικές ομάδες Ανδρών, Γυναικών, Νέων Ανδρών, ΕΦήβων και Νεανίδων. Επίσης, τεράστια επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση του LEN Τσάμπιονς Λιγκ από τον Ολυμπιακό. Εύχομαι για την καινούργια χρονιά, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και σε όλους που συνέβαλαν για αυτές τις επιτυχίες, να έχουν υγεία πνευματική και σωματική, καθώς και να συνεχίσουν να προσπαθούν, με το ίδιο πάθος, ξεκινώντας από το μηδέν.

Εύχομαι να τιμήσουμε και το 2019 τη χώρα μας στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Επίσης, εύχομαι επιτέλους να υπάρξει βούληση από τους υπεύθυνους φορείς της αθλητικής και πολιτικής ηγεσίας, για να δωθεί μια λύση στο χρόνιο πρόβλημα της στέγασης των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης».

Διαβάστε επίσης

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Μια νέα χρονιά προκλήσεων!

Οι ομάδες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θέλουν να διατηρήσουν τα εν Ελλάδι πρωτεία, αλλά και να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη.