Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με την Κάρτα Φιλάθλου συμβάλεις προσωπικά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού!»

«Με την Κάρτα Φιλάθλου συμβάλεις προσωπικά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού!»
Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019 - 10:43

Το 2018 ήταν μια «χρυσή» χρονιά για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Σάρωσε τους τίτλους στην Ελλάδα, είχε συμμετοχή σε τέσσερις ευρωπαϊκούς τελικούς, κατέκτησε δύο ευρωπαϊκά τρόπαια! Στο πόλο Ανδρών το Τσάμπιονς Λιγκ και στο βόλεϊ Γυναικών το Τσάλεντζ Καπ. Με τον πήχη να ανεβαίνει για μια ακόμα χρονιά και οι στόχοι να είναι εξίσου υψηλοί.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης παίκτες του Θρύλου, στο πόλο Ανδρών, έστειλαν το μήνυμά τους για τη στήριξη του κόσμου και την συνδρομή σε αυτές τις μεγάλες επιτυχίες. Υπογραμμίζοντας πώς «Με την Κάρτα Φιλάθλου συμβάλεις προσωπικά στις επιτυχίες του Ολυμπιακού!»

Κι αυτό που πρέπει να θυμούνται όλοι είναι ένα: «Το 2018 ήταν μια άκρως πετυχημένη χρονιά! Τα Μέλη και οι κάτοχοι της κάρτας φιλάθλου του Ολυμπιακού, συνέβαλαν προσωπικά στις επιτυχίες του συλλόγου! Στηρίζουμε τη Μεγάλη μας Αγάπη!!! Εγγράψου κι εσύ Μέλος ή πάρε την κάρτα Φιλάθλου από το www.olympiacossfp.gr ή το τμήμα Μελών και Φιλάθλων στο Γήπεδο Καραϊσκάκη!»

Διαβάστε επίσης

Κάνει το 149-0 στο πρωτάθλημα!

Κάνει το 149-0 στο πρωτάθλημα!

Τον Εθνικό αντιμετωπίζει το Σάββατο (05/01) ο Ολυμπιακός για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.