Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να συνεχίσουμε με νίκες και καλές εμφανίσεις»

«Να συνεχίσουμε με νίκες και καλές εμφανίσεις»
Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019 - 17:13

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2019 η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 15-7 κόντρα στον Εθνικό.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να παίρνει νίκες, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την εικόνα της, ώστε να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι σίγουρα αδύνατον να το χάσουμε. Σίγουρα οι τρεις βαθμοί είναι το πιο σημαντικό αλλά κοιτάμε να ξεκινήσουμε και τη νέα χρονιά με καλές εμφανίσεις. Αυτό δεν το κάναμε σήμερα. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, που μια ομάδα σαν τη δικιά μας δεν πρέπει να τις χάνει. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, πήραμε μια διαφορά ασφαλείας και φτάσαμε στη νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες αυτό το μήνα, όπου έχουμε το Final 4 του Κυπέλλου και τους κρίσιμους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός από αυτούς του πρωταθλήματος. Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλα τα παιχνίδια και να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος!

Ασταμάτητος!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 15-7 του Εθνικού στον Πειραιά, πήρε την 149η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα και φυσικά ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο της Α1 αήττητος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός Live

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (05/01, 14:00 | live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) τον Εθνικό στο Παπαστράτειο, για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.