Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για Γιαντράν ο Θρύλος!

Πανέτοιμος για Γιαντράν ο Θρύλος!
Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019 - 18:27

Την προετοιμασία της για το ματς με την Γιαντράν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκλήρωσε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν το βράδυ της Τετάρτης (09/01) στις 20:00 στο Παπαστράτειο την κροατική ομάδα και είναι αποφασισμένοι με τη βοήθεια του κόσμου τους να φτάσουν στην 3η νίκη τους στη διοργάνωση για τη φετινή σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν μόνο τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, προκειμένου να πάνε με καλή ψυχολογία και στις δυνατές αναμετρήσεις απέναντι με την Γιουγκ, ο πρώτο στην Κροατία (23/01) και ο δεύτερος στη συνέχεια στον Πειραιά (06/02), που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τη διεκδίκηση της 1ης θέσης του ομίλου.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο, δεν υπάρχουν αφού όλοι οι «ερυθρόλευκοι» είναι διαθέσιμοι.

Την αποστολή τoυ Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος.

Διαβάστε επίσης