Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντικό να βρίσκουμε ρυθμό στο Παπαστράτειο»

«Σημαντικό να βρίσκουμε ρυθμό στο Παπαστράτειο»
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 - 00:54

Εξαιρετικός σε ακόμη ένα ματς του Ολυμπιακού ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος με τα 5 γκολ που σκόραρε κόντρα στην Γιαντράν οδήγησε την ομάδα του σε μία σημαντική νίκη με 13-7 ενόψει της συνέχειας.

Ο περιφερειακός του Θρύλου μίλησε μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τονίζοντας τη σημασία των αγώνων που γίνονται στο Παπαστράτειο για την ομάδα.

Τέλος, υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα κόντρα σε δυνατές ομάδες, όπως είναι η Γιουγκ και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε και να βρίσκουμε ρυθμό εδώ μέσα. Νομίζω ότι το δείχνουμε στα περισσότερα ματς και με αυτό το σκορ το 13-7, γιατί αν πάμε πίσω στα αποτελέσματα της Γιαντράν, θα δούμε ότι δεν έχει χάσει με περισσότερα από δυο τέρματα. Αυτό το κάνει ακόμα πιο σημαντικό και σημαίνει ότι μπορέσαμε και δείξαμε τα ατού μας. Στο 3ο και στο 4ο οκτάλεπτο αυξήσαμε την πίεσή μας στην άμυνα και για αυτό το λόγο, διευρύναμε τη διαφορά. Σίγουρα τα παιχνίδια που ακολουθούν με τη Γιουγκ, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η Γιουγκ είναι μια πολύ έμπειρη και καλή ομάδα. Αλλά έχουμε δείξει ότι μπορούμε να προσεγγίσουμε τέτοια παιχνίδια και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Όσον αφορά το Κύπελλο, είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Δεν χωράνε πολλά λόγια… Πάμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στη δράση

Επιστροφή στη δράση

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο της ματς για το 2019 το Σάββατο (12/01) κόντρα στη Βουλιαγμένη.