ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Μεταγραφικός... οργασμός στον Ολυμπιακό!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα πάμε καλά αν κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει»

«Θα πάμε καλά αν κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει»
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 00:49

Το σύνθημα για τη νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη, το Σάββατο (12/01) στον Λαιμό, έδωσε ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του. Με τον προπονητή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού να στέκεται στον ρυθμό που πρέπει να έχουν οι αθλήτριες του.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Θρύλου τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, κυρίως γιατί προερχόμαστε από μεγάλη αποχή. Αν βρούμε το ρυθμό που έχουμε στις προπονήσεις και στα φιλικά που κάνουμε, θα πάμε πολύ καλά. Αυτό είναι που είπαμε και με τα κορίτσια. Η ομάδα που θα επιβάλει τον δικό της ρυθμό, θα έχει και το προβάδισμα για τη νίκη. Εμείς θέλουμε να παίξουμε γρήγορα, να έχουμε παραπάνω κατοχές και επιθέσεις από την αντίπαλη ομάδα. Κάνοντας αυτά που έχουμε δουλέψει και μπορούμε, θα πάμε καλά».

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος για το ιστορικό ρεκόρ!

Πάνοπλος για το ιστορικό ρεκόρ!

Χωρίς προβλήματα η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την 150ή σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Πρεμιέρα από τον Λαιμό

Πρεμιέρα από τον Λαιμό

Πρώτο ματς το 2019 για τις κοπέλες του Ολυμπιακού, στην έδρα της Βουλιαγμένης, στην εκκίνηση για τη 2η φάση (12/01, 16:00).