Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα των... αποδείξεων!

Η ώρα των... αποδείξεων!
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 12:19

Στα δύο πρώτα ματς με τη Βουλιαγμένη, στην πρώτη φάση, ο Ολυμπιακός πέτυχε μια νίκη και μια ήττα. Αλλά το θέμα είναι πώς η απόδοση που είχαν οι «ερυθρόλευκες» από το πρώτο ματς στο δεύτερο δεν είχε καμία σχέση. Οι κοπέλες του Ολυμπιακού ήταν εμφανώς βελτιωμένες στο ματς του Παπαστράτειου, σε σχέση με το πρώτο που είχε γίνει στον Λαιμό.

Παιχνίδι με το παιχνίδι τα κορίτσια του Θρύλου γίνονται όλο και καλύτερη. Η ομάδα κάνει βήματα προόδου και ο μήνας που διανύουμε είναι πολύ σημαντικός για τη συνέχεια. Διότι υπάρχει και ο προκριματικός όμιλος στην Ευρωλίγκα. Οπότε τώρα θέλει ο Χάρης Παυλίδης να είναι η ομάδα του σε καλή κατάσταση. Κι αυτό περιμένει.

Το ματς το απόγευμα στο Λαιμό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για αποδείξεις. Για να φανεί εκ νέου η πρόοδος που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκες» από την αρχή της σεζόν, σε συνδυασμό με τον παράγοντα ψυχολογία στον οποίο θα κερδίσει κι άλλους πόντους.

Διαβάστε επίσης

Ο ΘΡΥΛΟΣ της πισίνας!

Ο ΘΡΥΛΟΣ της πισίνας!

Εκπληκτικό ρεκόρ από την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παίρνει το «διπλό» στο Λαιμό!

Παίρνει το «διπλό» στο Λαιμό!

Τη Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, σήμερα, Σάββατο (12/01, 16:00) στον Λαιμό, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα.