Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Παρασκευή (18/01) στο Καρπενήσι ο Δερβίσης

Την Παρασκευή (18/01) στο Καρπενήσι ο Δερβίσης
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 - 22:17

Με προορισμό το Καρπενήσι, για το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου, αναχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι (17/01) από το «Γ. Καραϊσκάκης» η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (18/01) τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου «Παύλος Μπακογιάννης», στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού. Με στόχο, φυσικά, την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (19/01).

Ο Γιώργος Δερβίσης δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή λόγω ενός προβλήματος υγείας, αλλά αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή την Παρασκευή. Να σημειωθεί, ότι η προετοιμασία του Θρύλου θα ολοκληρωθεί ανήμερα του ημιτελικού, με προπόνηση στις 10:00.

Αναλυτικά, την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος και Άντρο Μπούσλιε.

Διαβάστε επίσης