Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό Κύπελλο»

«Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό Κύπελλο»
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 02:02

Την Πέμπτη (17/01) στο κολυμβητήριο του Καρπενησίου, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το 20ο Φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδας το οποίο θα διεξαχθεί Παρασκευή (18/01) και Σάββατο (19/01).

Πριν από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Από πλευράς Ολυμπιακού, δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος αλλά και ο Αλέξανδρος Γούνας.

«Αποδεχόμαστε το ρόλο του φαβορί. Το λέμε πλέον και μόνοι μας. Πράγματι, είμαστε το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Ήρθαμε στο Καρπενήσι αποφασισμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο. Σεβόμαστε τους αντιπάλους, όπως σεβόμαστε και τους εαυτούς μας. Έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον σύλλογο τον οποίο εκπροσωπούμε. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το 20ό Κύπελλο στην ιστορία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βλάχος.

Από την μεριά του ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε: «Μοναδική επιδίωξη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου. Αποτελεί στόχο από την αρχή της χρονιάς. Έχουμε όλα τα εφόδια για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Πρέπει όμως να το αποδείξουμε μέσα στο νερό».

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (18/01, 20:00) την Γλυφάδα στον δεύτερο ημιτελικό του Φάιναλ-4, ενώ το άλλο ζευγάρι που θα αγωνιστεί στις 18:00 είναι αυτό ανάμεσα σε Περιστέρι και Βουλιαγμένη.

Τα δύο ματς της Παρασκευής θα καλυφθούν από το Web TV της ΕΡΤ, ενώ ο τελικός ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/01, 14:00) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Διαβάστε επίσης