Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τους ημιτελικούς και τους τελικούς τους κερδίζεις με την άμυνα»

«Τους ημιτελικούς και τους τελικούς τους κερδίζεις με την άμυνα»
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 22:00

Ο Ολυμπιακός παίζοντας εξαιρετική άμυνα επικράτησε με 11-2 του ΑΝΟ Γλυφάδας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έτσι πήρε μια εύκολη πρόκριση στον τελικό όπου θα διεκδικήσει το 20ό του τρόπαιο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τόνισε στις δηλώσεις του ότι μέσα από την άμυνα κερδίζεις τους ημιτελικούς και τους τελικούς ενώ παράλληλα τόνισε ότι όλοι οι παίκτες του Θρύλου είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες με το πόσες υποχρεώσεις έχουμε, αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό κάνουμε. Υποχρέωσή μας είναι να κερδίσουμε αυτό το Φάιναλ-4 έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι γιατί όπως θυμόμαστε όλοι πριν από δύο χρόνια πήγαν όλα πολύ στραβά και χάσαμε την κατάκτηση του τροπαίου αλλά δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι, το δείξαμε και σήμερα με την καλή μας άμυνα και θέλω να πιστεύω ότι και αύριο θα ξεκινήσουμε με πολύ δυνατή άμυνα για να κερδίσουμε τον τελικό.

Τους ημιτελικούς και τους τελικούς τους κερδίζουν οι άμυνες. Αυτό κάναμε σήμερα, στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε το μηδέν, μετά φάγαμε δύο γκολ, αλλά δεν είχε σημασία τότε το παιχνίδι είχε κριθεί από την αρχή. Και όπως είπα θέλω να πιστεύω ότι και αύριο θα μπούμε με την ίδια θέληση και όρεξη στην άμυνα για να κερδίσουμε.

Η δυναμικότητα του Ολυμπιακού από τις πιο πολλές ομάδες είναι αρκετά μεγάλη και νομίζω φαίνετε σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου το οποίο αυτό δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα αλλά παράλληλα μας δίνει λίγο πιο πολύ χρόνο και πιο πολλές αντοχές για την άμυνα και για να προετοιμαστούμε και για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε επίσης

Άνετος και ωραίος, πάει φουλ για το 20ό!

Άνετος και ωραίος, πάει φουλ για το 20ό!

Χωρίς καν να φορτσάρει ο Ολυμπιακός επικράτησε με 11-2 της Γλυφάδας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Φάιναλ-4 στο Καρπενήσι όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη (14:00).