Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με «όπλο» την άμυνα για τη δεύτερη νίκη!

Με «όπλο» την άμυνα για τη δεύτερη νίκη!
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 08:44

Για τέταρτη φορά τη φετινή σεζόν, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τίθεται αντιμέτωπη με τη Βουλιαγμένη, την οποία φιλοξενεί σήμερα, Σάββατο (19/01, 16:00 | OSFP TV) στο Παπαστράτειο, στο δεύτερο ματς της δεύτερης φάσης στο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στο κολυμβητήριο του Λαιμού, θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες κόντρα στον ΝΟΒ στη συγκεκριμένη φάση και να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα των έξι βαθμών με τους οποίους θα μπει στη τρίτη φάση του πρωταθλήματος, στον όμιλο για τις θέσεις 1-4. Παράλληλα, το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη αποτελεί και «πρόβα» ενόψει του ομίλου στην Ευρωλίγκα, την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία.

Οι Πειραιώτισσες είναι το φαβορί και θέλουν να το δείξουν ξανά! Θέλουν να δείξουν ξανά στη Βουλιαγμένη ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό πόλο. Και θα το επιχειρήσουν με «όπλο» την άμυνα τους, η οποία ήταν εξαιρετική στο προηγούμενη ντέρμπι των δύο ομάδων, για την εν λόγω φάση.

Να σημειωθεί, ότι αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Στο ματς ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Βουλιαγμένη - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Καρπενήσι, στον τελικό του Φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ελλάδας τη Βουλιαγμένη. Live στις 14:00 στο gavros.gr/ΕΡΤ2.

Ώρα για την πρώτη κούπα του 2019!

Ώρα για την πρώτη κούπα του 2019!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει σήμερα, Σάββατο (19/01, 14:00 | Live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) την Βουλιαγμένη στο Καρπενήσι, στον τελικό του Κυπέλλου.