Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκινημένος ο Παυλίδης!

Συγκινημένος ο Παυλίδης!
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 - 00:52

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των αθλητριών του στο ματς με την Βουλιαγμένη εμφανίστηκε ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του. Μάλιστα, ο κόουτς του Θρύλου συνεχάρη και την ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών που κατέκτησε το Κύπελλο. Με τον Παυλίδη να δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια πειστική εμφάνιση από την πλευρά μας. Μετά από το προηγούμενο Σάββατο, που ήμασταν πολύ καλοί, σήμερα παρουσιαστήκαμε, εκτός από το πρώτο οκτάλεπτο, πάρα πολύ καλοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι και με περισσότερα γκολ αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια. Ειδικά η άμυνα μας είναι πάρα πολύ καλή και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στα παιχνίδια της Ευρώπης την επόμενη εβδομάδα. Πήραμε το πλεονέκτημα, το βαθμολογικό και το ψυχολογικό και συνεχίζουμε. Μετά τον όμιλο της Ευρωλίγκα, θα συγκεντρωθούμε ξανά στα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη και το Κύπελλο. Ενόψει της Ευρώπης δεν θα αλλάξουμε πολλά πράγματα. Υπάρχει η Πάντοβα που την γνωρίζουμε και ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Το θέμα είναι οι άλλες δυο ομάδες που δεν έχουμε πολλές πληροφορίες. Σαν ποιότητα είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και ο καλός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα πόλο των ανδρών για την κατάκτηση του κυπέλλου. Είμαι πολύ χαρούμενος, το αξίζανε και μάλιστα σήμερα είδα ένα βίντεο από το πρώτο Κύπελλο που κατακτήσαμε το 1992 που ήμουν και εγώ με το Θόδωρο (σ.σ. Βλάχο) σαν παίκτης και τώρα φτάσαμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τα 20 κύπελλα. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και θέλω να τους δώσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και να συνεχίσουν να κατακτούν τρόπαια».

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό τώρα στην Γιούγκ

Το μυαλό τώρα στην Γιούγκ

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, αλλά την Τετάρτη (23/01, 21:30) τον περιμένει ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό ματς.