Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να το δείξουμε»

«Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να το δείξουμε»
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 - 20:53

Να δείξει για ακόμη μία φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο παιχνίδι με την Γιουγκ θέλουν οι «ερυθρόλευκοι», όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κώστας Μουρίκης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, ωστόσο, όπως τόνισε ο παίκτης του Θρύλου, οι Πειραιώτες έχουν βρει ρυθμό και αν είναι σοβαροί θα μπορέσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν πάρουμε νίκη ή ισοπαλία έχουμε σοβαρές ελπίδες για την πρωτιά. Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε. Υπήρχαν κάποιες δυσκολίες, αφού δεν είχαμε κολυμβητήριο για τις προπονήσεις. Μόλις άνοιξε το Παπαστράτειο βρήκαμε το ρυθμό μας. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και πρέπει να το δείξουμε. Η Γιούγκ είναι μια παραδοσιακά καλή ομάδα, με δύσκολη έδρα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δείξουμε όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Θα είναι ντέρμπι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες».

Διαβάστε επίσης

Τα δίνει όλα για το διπλό!

Τα δίνει όλα για το διπλό!

Την Γιουγκ στην Κροατία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός (21:30) για την φάση των ομιλων του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα.

Γιουγκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-6 (Τελικό)

Γιουγκ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-6 (Τελικό)

Την Γιουγκ στην Κροατία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα. Live στις 21:30 στο gavros.gr.