Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση»

«Μπορούμε να φτάσουμε στην πρόκριση»
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 08:15

Στον τρόπο που… ήρθε η ήττα (10-6) της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από την Γιουγκ, την Τετάρτη (23/01) στην Κροατία, για την έβδομη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος σε δηλώσεις του. Με τον κόουτς του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ήρθε μια ήττα, η οποία δεν μας ενοχλεί βαθμολογικά, αλλά μας ενοχλεί ο τρόπος που ήρθε. Δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε παιχνίδια έτσι. Αυτό μας φέρνει προ των ευθυνών μας και πρώτα εμένα, που έχω τη μεγαλύτερη ευθύνη σαν προπονητής και μετά τον καθένα ξεχωριστά.

Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για να ξανά βρεθεί η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Φάιναλ-8. Η πεποίθηση μου είναι, ότι μπορούμε να ξαναβρούμε το χαμένο πάθος που ήταν το χαρακτηριστικό μας και να γυρίσουμε σε εμφανίσεις που θα μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση, αλλά και ουσία, δηλαδή βαθμούς, ώστε να φτάσουμε στην πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

«Να δουλέψουμε σκληρά»

«Να δουλέψουμε σκληρά»

«Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μετά την ήττα της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από την Γιουγκ στην Κροατία, για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάλεψε αλλά...

Πάλεψε αλλά...

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Κροατία κόντρα στη Γιουγκ γνωρίζοντας την ήττα με 10-6 στην αγωνιστική όπου ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της φάσης των ομίλων του ΛΕΝ Τσάμπιονς Λιγκ.