Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μόνο η πρωτιά»

«Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μόνο η πρωτιά»
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 01:17

Στην ανωτερότητα της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στη νίκη (12-5) κόντρα στην Ματαρό στην Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα, στάθηκε η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Σε δηλώσεις που παραχώρησε, η φουνταριστή του Θρύλου υπογράμμισε χαρακτηριστικά:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά απέναντι στη Ματαρό, που ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερος, αλλά ήταν ενισχυμένη φέτος. Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ευρωπαϊκής μας πορείας και πάντα τέτοια παιχνίδια θέλουν πολύ προσοχή, το ξέρουμε καλά αυτό. Μπήκαμε συγκεντρωμένες, όσο κυλούσε ο αγώνας βρίσκαμε όλο και περισσότερο το ρυθμό μας και δείξαμε την ποιότητα της ομάδας μας και κάναμε ένα πρώτο βήμα για την πρόκριση. Είμαστε Ολυμπιακός και δεν αποτελεί κάτι άλλο στόχο από την πρωτιά στον όμιλο. Πάμε βήμα-βήμα. Αύριο παίζουμε με τη Ρώσικη Χάντι Μανσίσκ, έχει άλλο στυλ παιχνιδιού αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και κοιτάμε μόνο τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στην Ούγκρα

Συνέχεια κόντρα στην Ούγκρα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την ομάδα από τη Ρωσία για την 2η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας.

«Η άμυνα μας έδινε αυτοπεποίθηση»

«Η άμυνα μας έδινε αυτοπεποίθηση»

Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη, μετά τη νίκη (12-5) της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ματαρό στην Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα.

Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ματαρό!

Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ματαρό!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στις Ισπανίδες επικρατώντας με 12-5 και ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας.