Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωτιά και με ισοπαλία

Πρωτιά και με ισοπαλία
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 23:09

Από το απόγευμα του Σαββάτου οι «ερυθρόλευκες», μετά τη νίκη με 20-6 κόντρα στην Ούγκρα, εξασφάλισαν την πρόκριση για την επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Έχουν ήδη περάσει στην «8άδα». Πλέον ο επόμενος στόχος είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που διεξάγεται στην Ιταλία.

Αυτό θα κριθεί το μεσημέρι της Κυριακής, στο ματς με την Πάντοβα (27/01, 13:00). Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδη τερματίζουν πρώτες με δύο αποτελέσματα. Το προφανές είναι με νίκη. Αλλά το ίδιο θα συμβεί ακόμα κι αν το ματς με τις «οικοδέσποινες» του προκριματικού ομίλου λήξει ισόπαλο.

Η Πάντοβα νίκησε το Σάββατο το βράδυ την Ματαρό με 11-7. Έχει γκολ 26-12 και διαφορά τερμάτων +14. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό έχει γκολ 32-11 και διαφορά τερμάτων +21. Κάτι που σημαίνει πώς οι «ερυθρόλευκες» έχουν το πάνω χέρι στην ισοβαθμία.

Διαβάστε επίσης

«Φανήκαμε απόλυτα έτοιμοι»

«Φανήκαμε απόλυτα έτοιμοι»

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Γούνα, μετά τη νίκη (12-5) της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, για το πρωτάθλημα.

«Είχαμε… άλλο αέρα»

«Είχαμε… άλλο αέρα»

«Ήμασταν ξεκάθαρα καλύτεροι», δήλωσε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού επί του ΝΟΒ στο Παπαστράτειο.

«Με το ίδιο πάθος στην άμυνα»

«Με το ίδιο πάθος στην άμυνα»

Τι δήλωσε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μετά την πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στις οκτώ καλύτερες στην Ευρωλίγκα…