Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Τρίτη κληρώνει για την «8άδα»

Την Τρίτη κληρώνει για την «8άδα»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 09:43

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού τερμάτισε στην πρώτη θέση του τρίτου προκριματικού ομίλου που διεξήχθη στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Πάντοβα. Μαζί με την ιταλική ομάδα πήραν τα εισιτήρια για τον επόμενο γύρο στην Ευρωλίγκα. Και τώρα οι «ερυθρόλευκες» περιμένουν τον επόμενο αντίπαλό τους στην Ευρώπη.

Τον οποίον θα μάθουν το μεσημέρι της Τρίτης, στις 13:00, στην κλήρωση που θα γίνει στη Νιόν στα γραφεία της ΛΕΝ. Ο Ολυμπιακός θα είναι στο γκρουπ των πρώτων και υποψήφιοι αντίπαλοί του είναι οι δεύτερες ομάδες των άλλων τριών ομίλων.

Η Σαντ Αντρέου από την Ισπανία, η οποία για πρώτη φορά συμμετέχει στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, η Βουλιαγμένη και η Οριζόντε Κατάνια από την Ιταλία. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κληρωθεί με την Πάντοβα, με την οποία ήταν μαζί στον προκριματικό όμιλο.

Διαβάστε επίσης

«Η διαιτησία ήταν εχθρική»

«Η διαιτησία ήταν εχθρική»

Οι δηλώσεις της Άλκηστης Αβραμίδου, μετά την ισοπαλία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Πάντοβα στην Ιταλία.

«Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»

«Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»

Τι δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης, μετά την ισοπαλία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Πάντοβα στην Ιταλία, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα.