Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να γεμίσει το Παπαστράτειο»

«Θέλουμε να γεμίσει το Παπαστράτειο»
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 01:13

Καλεσμένος στην «Μεγάλη μου αγάπη» ήταν ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιας τη Δευτέρα (04/02). Ο περιφερειακός της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ερασιτέχνη Θρύλου και απηύθυνε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ να γεμίσουν το Παπαστράτειο την Τετάρτη (06/02) για το ματς με τη Γιουγκ για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Γενηδουνιά, μάλιστα, να τονίζει για άλλη μία φορά, ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο!

Για τον όμιλο του LEN Τσάμπιονς Λιγκ: «Ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι ο όμιλος των Πρωταθλητών Ευρώπης. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και δεν μπορείς να έχεις προτιμήσεις στην οχτάδα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το παιχνίδι με τη Γιουγκ: «Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε κακοί στο ματς που έγινε στο Ντουμπρόβνικ και χάσαμε. Δεν έχουμε το περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα. Την Τετάρτη πρέπει να παρουσιαστούμε ως Ολυμπιακός και να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη. Έχουμε κάνει μια πολύ πετυχημένη πορεία και είμαστε δίκαια στην κορυφή της Ευρώπης και για πολλά χρόνια στην ελίτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σημασία όμως έχει το παρόν και κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι αρχής γενομένης από την Τετάρτη κόντρα στη Γιούγκ».

Για την παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ την Τετάρτη: «Το παράπονό μου είναι πως εφέτος, μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόσμος μας δεν μας έχει στηρίξει όπως αυτός μπορεί στα εντός έδρας ματς του ομίλου. Τώρα έρχεται ένα μεγάλο ματς. Είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι και τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Θέλουμε πολύ να γεμίσει την Τετάρτη το Παπαστράτειο. Είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου και μας δίνουν τρομερή ώθηση».

Για την εμπειρία του στην Αμερική: «Στην Αμερική έχουν άλλη οργάνωση. Σαν επίπεδο το άθλημα δεν είναι τόσο υψηλό όσο στην Ευρώπη. Είδα όμως κάτι διαφορετικό, το οποίο με βοήθησε και πήρα πράγματα».

Για την υποδοχή μετά την κατάκτηση του LEN Τσάμπιονς Λιγκ: «Η υποδοχή στο Καραϊσκάκη ήταν κάτι ασύλληπτο. Για εμάς που είμαστε και Ολυμπιακοί είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και όταν φτάσαμε στο Καραϊσκάκη αυτό που αντικρίσαμε δεν περιγράφετε».

Για την έλλειψη ιδιόκτητου κολυμβητηρίου: «Ο όγκος των προπονήσεών μας είναι πάρα πολύ μεγάλος και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το δικό μας κολυμβητήριο. Το πρόγραμμα μας δεν μπορεί να χτιστεί σωστά έχοντας περιορισμό στις ώρες προπονήσεων όπως συμβαίνει τώρα. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται το δικό του κολυμβητήριο. Είμαστε Ολυμπιακός, η διοίκηση και όσοι τον αποτελούν έχουν κάνει πάρα πολλά για να φτάσει ο σύλλογος στην κορυφή και δεν γίνεται να μην έχουμε το δικό μας κολυμβητήριο».

Διαβάστε επίσης

«Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα»

«Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα»

Στο γεγονός ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει πάρει πόντο μέσα στον Πειραιά στάθηκε σε δηλώσεις του ο πολίστας της Γιουγκ, Τόνι Πόπαντιτς.