Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τη Γιούγκ

Η διαφορά του Ολυμπιακού με τη Γιούγκ
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 20:07
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στη Γιούγκ. Ο Θρύλος αντιμετωπίζει τους Κροάτες για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του ΛΕΝ Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα που γνώρισαν στο Ντουμπρόβνικ την προηγούμενη αγωνιστική.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει το τρίποντο προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στο Φάιναλ 8 της διοργάνωσης αλλά και για να υπερασπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «κάστρο» του Παπαστράτειου.

Ο Θρύλος είναι αήττητος στον Πειραιά κάτι το οποίο φυσικά θα παίξει το δικό του ρόλο. Ένα στατιστικό στοιχείο που μπορούμε να κρατήσουμε από τα μέχρι τώρα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού στη διοργάνωση αλλά και τους εκτός έδρας αγώνες της Γιούγκ, είναι ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης υπερτερούν στον παράγοντα επίθεση και έχουν ακριβός τα ίδια νούμερα στην άμυνα.

Πιο συγκεκριμένα σε τρία ματς μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει 37 τέρματα, έχοντας μέσο όρο 12,3% ανά ματς ενώ έχει δεχθεί 19, με 6,3% μέσο όρο.

Από την άλλη η Γιούγκ στα εκτός έδρας ματς της έχει σκοράρει 34 τέρματα, έχοντας μέσο όρο 11,3%, ενώ έχει δεχθεί και αυτή 19 με 6,3% μέσο όρο.

Συνεπώς όλα δείχνουν ότι το ματς θα κριθεί στην επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού στο ματς ενώ φυσικά και το πόσο αποτελεσματικός θα είναι στον παίκτη παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

«Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα»

«Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τώρα»

Στο γεγονός ότι κανείς μέχρι τώρα δεν έχει πάρει πόντο μέσα στον Πειραιά στάθηκε σε δηλώσεις του ο πολίστας της Γιουγκ, Τόνι Πόπαντιτς.