Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητα μας»

«Αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητα μας»
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 23:25

Στην σωστή αντίδραση της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά το κακό τρίτο οκτάλεπτο κόντρα στην Γιουγκ, στάθηκε ο Άντρο Μπούσλιε σε δηλώσεις του. Ο Κροάτης αμυντικός τόνισε, ότι ο Θρύλος έδειξε την ποιότητα του ως ομάδα, ενώ έδωσε το σύνθημα για την πολυπόθητη πρόκριση στο Φάιναλ-8 του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, στο Ανόβερο. Συγκεκριμένα, ο Μπούσλιε δήλωσε, μετά την ισοπαλία με την Γιουγκ στο Παπαστράτειο:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν παίξαμε καλά για μερικά λεπτά και ο αντίπαλος πέτυχε δύο γκολ. Στη συνέχεια, όμως, αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητα μας ως ομάδα. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένα ώστε να βρεθούμε στο Φάιναλ-8».

Διαβάστε επίσης

Μείωσε τη διαφορά με τη Βερόνα (vids)

Μείωσε τη διαφορά με τη Βερόνα (vids)

Μετά το τέλος της 8ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του ΛΕΝ Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -4 από τη δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας.

«Λειτουργήσαμε σαν μεγάλη ομάδα»

«Λειτουργήσαμε σαν μεγάλη ομάδα»

Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μεγαλώσει το διάστημα της καλής του απόδοσης αναφέρθηκε μετά το ματς με τη Γιούγκ ο Θοδωρής Βλάχος.

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

Κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

Ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του ματς με τη Γιουγκ, πλήρωσε ένα κακό διάστημα προς το τέλος του και έτσι αναδείχθηκε ισόπαλος 10-10 με τους Κροάτες.