Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα είναι πάντα στο μυαλό μας»

«Θα είναι πάντα στο μυαλό μας»
Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 - 00:08

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τα θύματα της Θύρας 7. Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Παλαιό Φάληρο, ανέφερε, ότι τα 21 αδικοχαμένα αδέρφια μας θα είναι πάντα στο μυαλό όλων! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας του, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχίσει τη δουλειά, καθώς η συνέχεια είναι μεγάλη τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αρχικά θα ήθελα να πω για αυτή τη μέρα που κάθε χρόνο προσπαθούμε, από τη δικιά μας πλευρά, να τιμήσουμε τη μνήμη αυτών των παιδιών. Είναι μέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρευρισκόμαστε στο μνημόσυνο και να τιμούμε τον άδικο χαμό τους. Θα είναι πάντα στο μυαλό όλων. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι δείξαμε ότι δεν έχουμε ακόμα συνέλθει από το κακό τελείωμα που είχε το παιχνίδι την Τετάρτη. Δεν είχαμε την σωστή αντιμετώπιση του αγώνα και παρουσιάσαμε ένα πρόσωπο μέτριο που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Η συνέχεια είναι μεγάλη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζουμε αήττητοι αλλά πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Και τώρα το Κύπελλο!

Και τώρα το Κύπελλο!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού έδειξε στο ματς με τον Εθνικό ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Φάιναλ 4 της Χίου.