Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η ιστορία του Ολυμπιακού γράφεται με τίτλους»

«Η ιστορία του Ολυμπιακού γράφεται με τίτλους»
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 02:02

Το σύνθημα για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Χίο, έδωσαν ο προπονητής και η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης και η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, με αφορμή τον ημιτελικό του Φάιναλ-4 κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, την Παρασκευή (15/2) στη Χίο.

Με τον κόουτς του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά: «Πάμε στην Χίο με στόχο την κατάκτηση του δεύτερου Κυπέλλου, αφού η ιστορία του Ολυμπιακού γράφεται με τίτλους! Παράλληλα, το Final-4 είναι σε καλή στιγμή για εμάς, γιατί θα μας βοηθήσει να βρούμε ρυθμό ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων που ακολουθούν με τους αγώνες κόντρα στην Σαν Αντρέου, που θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στo Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας! Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας και να κατακτήσουμε τον πρώτο από τους τρεις τίτλους της φετινής σεζόν».

Από την πλευρά της, η Μανωλιουδάκη υπογράμμισε: «Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο πρώτος στόχος της χρονιάς μας! Το μυαλό μας μετά τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι μόνο στο Κύπελλο και δουλέψαμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το Φάιναλ-4. Η Χίος είναι ένα νησί που αγαπάει το πόλο και είμαι σίγουρη, ότι θα είναι ένα όμορφο διήμερο, με γεμάτη πισίνα και ωραία παιχνίδια».

Διαβάστε επίσης

Πάνοπλος στη Χίο

Πάνοπλος στη Χίο

Με όλα του τα όπλα αναχωρεί την Πέμπτη (14/2) ο Ολυμπιακός για την κατάκτηση του δεύτερου σερί Κυπέλλου Ελλάδας.