Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Με την ώθηση του κόσμου μας για τον τίτλο»

«Με την ώθηση του κόσμου μας για τον τίτλο»
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 22:22

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε εύκολη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 20-3 του Νηρέα Χαλανδρίου στον ημιτελικό του Φάιναλ-4 που διεξάγεται στη Χίο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη και στις δηλώσεις της τόνισε, ότι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό των παικτριών του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τροπαίου!

Η διεθνής φουνταριστός του Θρύλου, τόνισε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε, ειδικά στην αρχή του αγώνα, να το αντιμετωπίζουμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και συγχαρητήρια στον Νηρέα για την παρουσία του στο Φάιναλ-4. Από κει και πέρα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα ενόψει του τελικού. Έχουμε μπροστά μας ένα τελικό και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα τις τελευταίες μέρες για αυτό τον αγώνα. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Σαν Ολυμπιακός, με το βάρος της φανέλας που κουβαλάμε, δεν μπορούμε να στοχεύουμε σε κάτι λιγότερο. Θα τα δώσουμε όλα, ξέρουμε τι περιμένουμε και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε και αυτό τον τίτλο, εδώ στη Χίο, με την στήριξη και του κόσμου μας που θα μας δώσει δύναμη και ώθηση όπως πάντα».

Διαβάστε επίσης