Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με πάθος για το δεύτερο σερί!

Με πάθος για το δεύτερο σερί!
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 07:58

Ώρα... κούπας για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν σήμερα (16/2, live στις 14:00 στο gavros.gr/ERT Play1) την Βουλιαγμένη στο κολυμβητήριο της Χίου, στον τελικό του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Με τις Πειραιώτισσες να στοχεύουν στο δεύτερο σερί Κύπελλο, μετά το περσινό που κατέκτησαν στο ιστορικό Φάιναλ-4 στο Καρπενήσι!

Οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες για τον τίτλο. Τον τέταρτο φετινό για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό! Ξέρουν ότι είναι καλύτερες από τον ΝΟΒ, το έχουν αποδείξει πολλές φορές στη σεζόν, όμως οφείλουν να το κάνουν άλλη μία φορά. Στον σημερινό τελικό, στον οποίο θα έχουν στο πλευρό τους τους ΓΑΥΡΟΥΣ!

Το θετικό για τον Χάρη Παυλίδη είναι, ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών του.

Διαβάστε επίσης

Παίρνει ένα ακόμα τίτλο

Παίρνει ένα ακόμα τίτλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη της το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 8-10 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 8-10 (Τελικό)

Ώρα... κούπας για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν (16/2, live στις 14:00 στο gavros.gr/ERT Play1) την Βουλιαγμένη στην Χίο, στον τελικό του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου.