Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το unfair... play της Καμμένου!

Το unfair... play της Καμμένου!
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 15:10
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Και τι δεν έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό περί fair play! Γιατί ένας παίκτης δεν σταμάτησε τη φάση ή γιατί τη συνέχισε, ενώ κάποιος άλλος είναι τραυματίας.

Στο fair play όμως έχει σημασία και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Κι αυτό που έκανε η Αλεξία Καμμένου, στον τελικό του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο Γυναικών, στη Χίο, ήταν unfair... play!

Ο τελικός ήθελε 35,3 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί και η Βουλιαγμένη είχε το προβάδισμα με 10-7. Με τρία γκολ διαφορά, κάτι περισσότερο από μισό λεπτό για το φινάλε του. Με την προπονήτρια της Βουλιαγμένης να καλεί, σε εκείνο το σημείο, τάιμ άουτ! Τι περίμενε; Πώς μέσα σε 35'' θα δέχονταν η ομάδα της τρία γκολ; Γιατί σε ένα ματς πόλο, όταν είναι δύο αντίπαλοι της ίδιας δυναμικής, αυτό δεν θα γίνει ποτέ!

Δεν ήταν αυτός ο λόγος! Άλλος ήταν... Και είναι προφανές...

Όταν τόσα χρόνια σε έχει νικήσει τόσες πολλές φορές ο Ολυμπιακός, όταν οι κοπέλες του Θρύλου «βουλιάζουν» συνεχώς εκείνες της Βουλιαγμένης, ούτε να πανηγυρίσεις έναν τίτλο δεν ξέρεις! Βγάζεις ό,τι έχεις μέσα σου. Συνήθως όχι τα θετικά σου στοιχεία...

Κι αυτό έκανε η Αλεξία Καμμένου... Αυτό έδειξε με την κίνησή της. Και τελικά στη ζωή, όπως αποδεικνύεται, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ειδικά για αυτά που πιστεύει μια μεγάλη μερίδα του κόσμου για ορισμένα πρόσωπα.

Διαβάστε επίσης

Πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους!

Πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού πλήρωσαν μερικές στιγμές αδράνειας στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Βουλιαγμένη και έτσι γνώρισαν την ήττα με 10-8.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 8-10 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Βουλιαγμένη 8-10 (Τελικό)

Ώρα... κούπας για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν (16/2, live στις 14:00 στο gavros.gr/ERT Play1) την Βουλιαγμένη στην Χίο, στον τελικό του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

Παίρνει ένα ακόμα τίτλο

Παίρνει ένα ακόμα τίτλο

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού είναι πανέτοιμη να προσθέσει στην πλούσια τροπαιοθήκη της το δεύτερο Κύπελλο Ελλάδας.