Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα»

«Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα»
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 - 18:40

Το μήνυμα για την επόμενη μέρα της ομάδας έστειλε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός του Θρύλου μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Βουλιαγμένη τόνισε στις δηλώσεις της ότι πλέον όλοι στρέφουν την προσοχή τους στους άλλους δύο μεγάλους στόχους της ομάδας.

«Χάσαμε έναν από τους τρεις στόχους της χρονιάς και είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένες για αυτό.

Γιατί ξέρουμε ότι πίσω από εμάς στεναχωριέται ένας πολύ μεγάλος όγκος φιλάθλων αλλά και οι πρόεδροι μας ο κ. Μαρινάκης και ο κ. Κουντούρης που μας στηρίζουν καθημερινά. Σίγουρα και η ήττα είναι μέσα στη ζωή και στον αθλητισμό.

Πρέπει να δούμε τι λάθη κάναμε σήμερα και να μην τα επαναλάβουμε. Το σκορ τα λέει όλα, αφού είμαστε μια ομάδα που δεχόμασταν μέχρι τώρα 5 με 7 γκολ και σήμερα δεχθήκαμε 10. Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στη συνέχεια αφού παίζουμε το Σάββατο ένα πολύ μεγάλο ματς στη Βαρκελώνη.

Έχουμε χρόνο να σκεφτούμε και να ανασυγκροτηθούμε για να συνεχίσουμε και να διεκδικήσουμε τους άλλους δυο μεγάλους στόχους που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στο Φάιναλ 4 της Ευρωλίγκας. Όπως έχουμε ξαναπεί, Ολυμπιακός στα εύκολα, Θρύλος στα δύσκολα και πρέπει να αποβάλουμε αυτή την ήττα».

Διαβάστε επίσης

«Επικεντρωθήκαμε στην άμυνα»

«Επικεντρωθήκαμε στην άμυνα»

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία που είχε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, κόντρα στον ΟΦ Θαλάσσης, στάθηκε ο Στέλιος Αργυρόπουλος σε δηλώσεις του.

Με «όπλο» την επίθεση

Με «όπλο» την επίθεση

Η Σαντ Αντρέου, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, νίκησε 18-11 την Μεντιτεράνι για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Πάντα κοντά ο πρόεδρος!

Πάντα κοντά ο πρόεδρος!

Ο Μιχάλης Κουντούρης ήταν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Χίου, στον τελικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη.