Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός ο Μπούσλιε

Εκτός ο Μπούσλιε
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 15:11
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τον Ναυτικό Όμιλο Χίου αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των Ανδρών. Και μιας και στην Ελλάδα μπορούν να αγωνιστούν μόνο δύο ξένοι παίκτες, ο Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός της αναμέτρησης τον Άντρο Μπούσλιε.

Έτσι ο Κροάτης αμυντικός θα πάρει και πολύτιμες... ανάσες ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης κόντρα στη Γιαντράν για το LEN Champions League. Ένα πολύ σημαντικό ματς στο Σπλιτ, στην προσπάθεια που συνεχίζουν να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για να περάσουν στο Final-8 της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Ζέσταμα ενόψει Γιαντράν

Ζέσταμα ενόψει Γιαντράν

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στη Χίο, επικράτησε με 25-3 παίρνοντας την 155η διαδοχική του νίκη στην Α1 και τώρα κοιτάει το ματς του LEN Champions League.

Σαν Αντρέου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-16 (τελικό)

Σαν Αντρέου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-16 (τελικό)

Η ομάδα πόλο των Γυναικών αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Σαν Αντρέου και θέλει να πάρει σκορ πρόκρισης στον πρώτο προημιτελικό της LEN Euroleague. Live στις 17:45 στο gavros.gr.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χίος 25-3 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χίος 25-3 (Τελικό)

Το ΝΟ Χίου υποδέχεται (15:00) στο Παπαστράτειο η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, για τη 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.