Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Γιαντράν δεν ξέχασε τον μεγάλο Πάβιτς!

Η Γιαντράν δεν ξέχασε τον μεγάλο Πάβιτς!
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 - 20:05

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, παίζοντας εξαιρετικά και με τρομερή άμυνα, επικράτησε εύκολα με 8-3 της Γιαντράν στο Σπλιτ και έδειξε με τον πλέον καλύτερο τρόπο, ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι... εδώ. Ωστόσο, το κεντρικό πρόσωπο του ματς ήταν ο Γιόζιπ Πάβιτς!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ανδρώθηκε στην ομάδα της Κροατίας και οι συμπατριώτες του τον καταχειροκρότησαν κατά την παρουσίαση των ομάδων. Και ο κορυφαίος τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να το... προσπεράσει. Δεν ξεχνά από που ξεκίνησε. Με τον Πάβιτς να τονίζει στις δηλώσεις του στη LEN:

«Είμαι επαγγελματίας και έχω δώσει πάρα πολλά μεγάλα παιχνίδια στην καριέρα μου. Δεν μπορώ, όμως, να μην αναφέρω πως η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά πριν από την έναρξη του σημερινού (σ.σ. χθεσινού) αγώνα και τη στιγμή που ο κόσμος με χειροκροτούσε. Είμαι ευτυχής που η Γιαντράν έχει επιστρέψει. Μπορεί να έχασε, αλλά έδειξε πως έχει ποιότητα. Εμείς, όμως, κάναμε ένα απίθανο ξεκίνημα στο ματς και ήμασταν σοβαροί. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικός αγώνας στο δρόμο προς το Final-8. Αντιμετωπίσαμε με σοβαρότητα τη Γιαντράν και δεν της επιτρέψαμε να μας αιφνιδιάσει».

Παράλληλα, την αποθέωση από τον κόσμο της Γιαντράν γνώρισαν και οι άλλοι Κροάτες του Ολυμπιακού, ο Πάουλο Ομπράντοβιτς και ο Άντρο Μπούσλιε.

Διαβάστε επίσης