Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην κορυφαία επτάδα του LEN Champions League o Πάβιτς!

Στην κορυφαία επτάδα του LEN Champions League o Πάβιτς!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 - 19:42

Μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Γιαντράν, την Τρίτη (26/2) στην Κροατία, για την 9η αγωνιστική του LEN Champions League, πραγματοποίησε ο Γιόζιπ Πάβιτς, κρατώντας την ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στα τρία γκολ παθητικό! Με τον Κροάτη γκολκίπερ να προσφέρει τα μέγιστα στη νίκη (3-8) του Θρύλου. Είναι χαρακτηριστικό, ότι κράτησε την Γιαντράν στο «μηδέν» για τα πρώτα 17 λεπτά!

Για την εμφάνιση του αυτή, ο σπουδαίος τερματοφύλακας ανταμείφθηκε και ατομικά, καθώς πέρα από το «διπλό» των Πειραιωτών, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία επτάδα για την εν λόγω αγωνιστική του θεσμού. Συγκεκριμένα, ο Πάβιτς αναδείχθηκε καλύτερος γκολκίπερ!

Αναλυτικά, την κορυφαία επτάδα συμπληρώνουν οι Φίλιπ Φιλίποβιτς (Προ Ρέκο), Ντούσαν Μάντιτς (Προ Ρέκο), Πιέτρο Φιλιόλι (Μπρέσια), Άντρια Πρλαΐνοβιτς (Ζόλνοκ), Ντούσκο Πιγιέτλοβιτς (Ντιναμό Μόσχας) και Κριστιάνο Μιράρκι (Βερόνα), όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία…

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα διακοπή

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα διακοπή

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται τη Γλυφάδα στις 17:30 στο Παπαστράτειο για την 2η αγωνιστική της Γ' φάσης της Α1.