Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»

«Μας δίνει δύναμη ο κόσμος μας»
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 - 14:28

Στον πρώτο προημιτελικό της LEN Euroleague, τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν στην Ισπανία με 16-7 την Σαν Αντρέου. Το απόγευμα του Σαββάτου (9/3, 16:45) οι «ερυθρόλευκες» δίνουν το δεύτερο ματς με τις Ισπανίδες, στο Παπαστράτειο, με στόχο την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης.

Το σκορ του πρώτου ματς δίνει μεγάλο προβάδισμα στις κοπέλες του Θρύλου. Αλλά αυτό που τόνισε η Ελευθερία Πλευρίτου είναι πώς τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κι αυτό που πρέπει να κάνει μαζί με τις συμπαίκτριές της είναι να μπει δυνατά στο ματς, χωρίς να σκέφτονται το σκορ στην Βαρκελώνη.

Η διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, υπογράμμισε: «Το Σάββατο παίζουμε το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι με την Ισπανική Σαν Αντρέου, ενόψει του Final 4 της LEN Euroleague. Έχουμε μεγάλο προβάδισμα με διαφορά 9 γκολ από το προηγούμενο παιχνίδι αλλά αυτό δεν θα μας καθησυχάσει . Θα μπούμε από την αρχή του παιχνιδιού δυνατά και θέλουμε ο κόσμος να έρθει να μας υποστηρίξει γιατί μας δίνει δύναμη».

Διαβάστε επίσης

Έμαθαν αντιπάλους οι Πειραιώτες!

Έμαθαν αντιπάλους οι Πειραιώτες!

Τις ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη δεύτερη φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων έμαθαν οι Νέοι Άνδρες, οι Έφηβοι, οι Παίδες και οι Μίνι Παίδες της ακαδημίας πόλο του Ολυμπιακού.