Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για την πρόκριση σε γεμάτο κολυμβητήριο»

«Για την πρόκριση σε γεμάτο κολυμβητήριο»
Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019 - 20:25
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την Σαν Αντρέου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (9/3) στο Παπαστράτειο η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, για τον δεύτερο προημιτελικό της LEN Euroleague. Οι «ερυθρόλευκες», μετά το μεγάλο προβάδισμα που έχουν από την Ισπανία, με τη νίκη με 16-7, θέλουν να «κλειδώσουν» την υπόθεση πρόκριση στο Final-4 του θεσμού. Και αυτό θέλουν να το κάνουν με τον κόσμο στο πλευρό τους!

Η αρχηγός του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μίλησε στο gavros.gr και απηύθυνε κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ, να δώσουν το «παρών» στο Παπαστράτειο ώστε να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη μεγάλη πρόκριση.

Αρχικά, η Μανωλιουδάκη δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι που για εμάς είναι πολύ σημαντικό μιας και πέρσι, δεν περάσαμε στον τελικό. Φέτος, θέλουμε να επανέλθουμε. Κάναμε το πρώτο βήμα στην Ισπανία και το Σάββατο θέλουμε να το ολοκληρώσουμε αυτό, παίρνοντας την πρόκριση. Και στη συνέχεια, να επικεντρωθούμε στο Final-4. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένες! Δεν θέλουμε να κοιτάξουμε τη διαφορά από το πρώτο ματς, πάμε πάλι για τη νίκη. Είναι ένα ξεχωριστό ματς για εμάς».

Και πρόσθεσε: «Όπως έχω πει και θα το ξαναπώ, ο κόσμος είναι ο όγδοος παίκτης μας! Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια. Θα είναι δίπλα μας και το Σάββατο, θα μας στηρίξει για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκρισή μας στο Final-4. Είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε γεμάτο κολυμβητήριο. Τους ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας».

Τέλος, η αρχηγός του Θρύλου είπε: «Σε ένα Final-4 δεν μου αρέσει να διαλέγω αντίπαλο. Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες, γιατί αν θες να φτάσεις στην κορυφή, πρέπει να κερδίσεις και καλούς αντιπάλους! Σίγουρα, έχουμε κάνει σκάουτινγκ. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, απλά πιο εκτεταμένα θα ασχοληθούμε μετά το ματς του Σαββάτου. Μην ξεχνάμε, ότι και οι οκτώ ομάδες που είμαστε τώρα στα προημιτελικά, έχουμε παίξει αρκετές φορές και γνωριζόμαστε καλά».

Διαβάστε επίσης

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον Υδραϊκό, το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του.