Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει»

«Περιμένουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει»
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 - 01:15

Την Σαν Αντρέου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (9/3) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό της LEN Euroleague. Με τις Πειραιώτισσες να θέλουν να «καθαρίσουν» την πρόκριση στο Final-4 του θεσμού, έχοντας ως έξτρα «όπλο» τους ΓΑΥΡΟΥΣ.

Στην παρουσία των οπαδών του Θρύλου στη ρεβάνς στάθηκε και ο κόουτς των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης, ο οποίος τόνισε: «Να παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα όπως και στην Ισπανία, να κερδίσουμε και να μην έχουμε καινούργιους τραυματισμούς. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στο Final-4 της LEN Euroleague και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει».

Από την πλευρά της, η Κίσα Γκόφερς δήλωσε: «Η συμμετοχή μας στο Final-4 της LEN Euroleague είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για εμάς! Έχουμε προετοιμαστεί μέσα από τις προπονήσεις για αυτό το παιχνίδι και μετά την καθολική επικράτηση μας στην Ισπανία θέλουμε να πραγματοποιήσουμε και το δεύτερο βήμα».

Διαβάστε επίσης

Πάει Κροατία ο Μπούσλιε

Πάει Κροατία ο Μπούσλιε

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έχει υποχρεώσεις με την εθνική του, που αντιμετωπίζει τη Σερβία (12/3) για το Europa Cup.

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

«Καλή εμφάνιση για τη συνέχεια του σερί»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού κόντρα στον Υδραϊκό, το Σάββατο στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για τη 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, έδωσε ο Γιώργος Δερβίσης σε δηλώσεις του.