Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σφραγίζει» την πρόκριση με τον κόσμο του!

«Σφραγίζει» την πρόκριση με τον κόσμο του!
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 - 07:59

Μεγάλη μέρα σήμερα, Σάββατο (9/3) για την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, η οποία διεκδικεί τη συμμετοχή της στο Final-4 της LEN Euroleague. Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται (Live στις 16:45 στο gavros.gr/OSFP TV) την Σαν Αντρέου στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό του θεσμού.

Με τις Πειραιώτισσες να θέλουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά το τεράστιο προβάδισμα που εξασφάλισαν στο πρώτο ματς στην Βαρκελώνη, από τη νίκη με 16-7.

Οι κοπέλες του Χάρη Παυλίδου, λοιπόν, θα τα δώσουν όλα για την τέταρτη παρουσία τους στο Final-4 της διοργάνωσης τα τελευταία πέντε χρόνια! Με εξαίρεση, δηλαδή, την περσινή παρουσία στο Final-4 του LEN Trophy. Και θα παίξουν με έξτρα «όπλο» τον κόσμο τους, τον οποίο περιμένουν σήμερα στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Με αφορμή αυτό, υπενθυμίζουμε ότι για τη σημερινή ρεβάνς με τις Ισπανίδες ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Παπαστράτειο για τα ενεργά Μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Πάει Κροατία ο Μπούσλιε

Πάει Κροατία ο Μπούσλιε

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έχει υποχρεώσεις με την εθνική του, που αντιμετωπίζει τη Σερβία (12/3) για το Europa Cup.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σαν Αντρέου 10-6 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σαν Αντρέου 10-6 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (9/3, live στις 16:45 στο gavros.gr/OSFP TV) την Σαν Αντρέου στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό της LEN Euroleague.