Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διεύρυνε το νικηφόρο σερί πριν τη Ζόλνοκ

Διεύρυνε το νικηφόρο σερί πριν τη Ζόλνοκ
Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 - 18:32

Ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία επικράτησε εύκολα με 14-4 του Υδραϊκού στο Κολυμβητήριο του Αλίμου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι και έτσι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Ζόλνοκ που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (16/3, 17:00) στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Πειραιώτες έφτασαν πλέον τις 156 διαδοχικές νίκες στην Α1, αποδεικνύοντας συνεχώς ότι δεν έχουν αντίπαλο εντός των συνόρων.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν με 3-1 στο 1ο οκτάλεπτο και με το επιμέρους 4-2 διαμόρφωσαν το 3-7 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο 3ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός σκόραρε τέσσερα τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα και αύξησε το προβάδισμά του φτάνοντας στο 3-11 ενώ δεν δυσκολεύτηκε στην 4η περίοδο να διαμορφώσει το 14-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-4, 0-4, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος

Διαβάστε επίσης

Και τώρα φουλ για την κούπα!

Και τώρα φουλ για την κούπα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε και στο Παπαστράτειο της Σαν Αντρέου με 10-6 και πήρε πανηγυρική πρόκριση στο Final 4 της LEN Euroleague.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σαν Αντρέου 10-6 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Σαν Αντρέου 10-6 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται (9/3, live στις 16:45 στο gavros.gr/OSFP TV) την Σαν Αντρέου στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό της LEN Euroleague.