Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φυσικά έχουμε βλέψεις για το τρόπαιο»

«Φυσικά έχουμε βλέψεις για το τρόπαιο»
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 - 01:49

Την πρόκριση στο Final-4 της LEN Euroleague πήρε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν για δεύτερη φορά της Σαν Αντρέου στα προημιτελικά και έτσι επέστρεψαν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Θρύλου, Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός ήταν ένας από τους στόχους από την αρχή της χρονιάς, ενώ δεν έκρυψε και τις βλέψεις του για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Χάρης Παυλίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: Είναι μεγάλος στόχος από την αρχή της χρονιάς η πρόκριση στο Final-4 της LEN Euroleague. Από τη στιγμή που πετυχαίνουμε αυτό, φυσικά έχουμε βλέψεις και για το τρόπαιο. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και είναι πολλές ομάδες που είναι πολύ κοντά σε δυναμικότητα.

Θα δούμε πρώτα την κλήρωση και τον αντίπαλο μας και εμείς σε κάθε περίπτωση θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς. Σήμερα έλειπαν δυο βασικές παίκτριες μας ήταν εκτός αλλά έχουμε τεράστιο βάθος πάγκου και δεν φάνηκε αυτή η έλλειψη. Παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

Στην τελική φάση ο Ολυμπιακός!

Στην τελική φάση ο Ολυμπιακός!

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/3) η πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο Μίνι Κορασίδων. Με τον Ολυμπιακό να παίρνει τα δύο τελευταία εισιτήρια για την τελική φάση του θεσμού.

Και τώρα η Ζόλνοκ

Και τώρα η Ζόλνοκ

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινείται πλέον η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.