ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020
Ντουντούκα
Έκανε την υπέρβαση στην Ευρώπη και τώρα βλέπει τον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Όλοι στο Παπαστράτειο, όλοι κοντά στους Πρωταθλητές Ευρώπης» (vid)

«Όλοι στο Παπαστράτειο, όλοι κοντά στους Πρωταθλητές Ευρώπης» (vid)
Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 - 21:59

Ένα πολύ σημαντικό ματς θα δώσει η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το Σάββατο (16/03), αντιμετωπίζοντας στο Παπαστράτειο στις 16:00 την Ζόλνοκ για την 10η αγωνιστική του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς και για να τα καταφέρουν χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους.

Ο Ερασιτέχνης Θρύλος με ένα πολύ ωραίο βίντεο καλεί τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δώσουν το «παρών» στο Παπαστράτειο, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Μάλιστα, πάνω από το συγκεκριμένο βίντεο έγραψε: «...θρύλε για το δικό σου μεγαλείο... Σάββατο 16 Μαρτίου στις 16:00, Όλοι στο Παπαστράτειο, όλοι κοντά στους Πρωταθλητές Ευρώπης!!!»

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

Κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ να γεμίσουν το Παπαστράτειο στο Σαββατιάτικο (16/3) ματς του Ολυμπιακού με την Ζόλνοκ, απηύθυνε ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του…

Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (16/3, live στις 16:00 στο gavros.gr/EPT SPORTS HD) την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική του LEN Champions League.