Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κομβική η επόμενη αγωνιστική

Κομβική η επόμενη αγωνιστική
Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019 - 14:53

Αυτό που έπρεπε να κάνει ο Ολυμπιακός ήταν να νικήσει την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο. Το έκανε και αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητές του για να πάρει το εισιτήριο για το Final-8 του φετινού LEN Champions League. Το ζητούμενο ήταν αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» το πέτυχαν. Πλέον κοιτάνε μπροστά.

Με την επόμενη αγωνιστική, την 11η, στις 27 Μαρτίου να είναι καθοριστική όχι μόνο για την πρόκριση, αλλά για την τελική κατάταξη. Διότι υπάρχει το ματς της Βερόνα με την Γιούγκ, στην Ιταλία. Την ίδια αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα είναι στην Κροατία, για το ματς με την Μλάντοστ. Ο στόχος είναι διπλός.

Να νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» μεν στο Ζάγκρεμπ κι αν γίνεται να μην νικήσει η Βερόνα την Γιούγκ. Τι νόημα έχει αυτός ο συνδυασμός; Μα σε αυτή την περίπτωση ο Πρωταθλητής Ευρώπης θα μείνει... ζωντανός στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Και θα έχει την ευκαιρία να την κατακτήσει την τελευταία αγωνιστική, στο ματς με τη Βερόνα στο Παπαστράτειο.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμες για κούπα οι «ερυθρόλευκες»

Έτοιμες για κούπα οι «ερυθρόλευκες»

Οι Νέες Γυναίκες του Ολυμπιακού νίκησαν 14-13 στον ημιτελικό τον ΝΟΒ και το απόγευμα (17:30) θα διεκδικήσουν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κόντρα στη ΝΕ Πατρών.