Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή στο πρωτάθλημα...

Στροφή στο πρωτάθλημα...
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 - 17:37

Το μυαλό στο πρωτάθλημα για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία την Τετάρτη (20/03) στις 19:00 θα υποδεχτεί στο Παπαστράτειο τον ΝΟ Χανίων με στόχο το 19 στα 19 στη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Ζόλνοκ θέλουν να συνεχίσουν στις νίκες και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πάουλο Ομπράντοβιτς και Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς. Μετά την αναμέτρηση με το ΝΟ Χανίων θα ακολουθήσει το Σάββατο (23/03, 16:00) το εκτός έδρας ματς με το Γ.Σ. Περιστερίου και την Κυριακή (24/3, 14:00). Στη συνέχεια η προσοχή του Θρύλου θα στραφεί εξ’ ολοκλήρου στο Champions League αφού ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη (247/3) η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μλάντοστ για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Ήττα από την Ισπανία…

Ήττα από την Ισπανία…

Με ήττα (7-11) από την Ισπανία στο Παπαστράτειο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Europa Cup η εθνική μας ομάδα πόλο Γυναικών.

«Χρόνια πολλά Φιλιώ»

«Χρόνια πολλά Φιλιώ»

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη.