Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώθηκε το ματς με τη Γλυφάδα...

Ολοκληρώθηκε το ματς με τη Γλυφάδα...
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 - 20:35

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στη Γλυφάδα, η οποία είχε διακοπή πριν από 18 μέρες εξαιτίας της άνανδρης επίθεσης από χούλιγκαν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 18-4 της ομάδας των νοτίων προαστίων και έφτασαν στους 15 βαθμούς!.

Να θυμίσουμε, ότι ο αγώνας είχε ξεκινήσει με τον Ολυμπιακό να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο... γκάζι, καθώς προηγήθηκε με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο χάρη σε τέρματα των Γκόφερς, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου και Αβραμίδου βάζοντας τα θεμέλια για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν ενδιάμεσα (4-1) με την Κοντογιάννη αλλά δεν μπόρεσαν να κάνει κάτι παραπάνω. Στη δεύτερη περίοδο οι «ερυθρόλευκες» αύξησαν τη διαφορά στα επτά τέρματα (9-2) με τις Μυριοκεφαλιτάκη και Μαργαρίτα Πλευρίτου, ενώ για τον ΑΝΟΓ είχε σκοράρει η Φραγκιουδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το σημείο της διακοπής η ομάδα του Πειραιά ανέβασε τη διαφορά στα δεκατρία τέρματα (15-2) με εκφραστές τις Ασημάκη, Ελευθεριάδου και Ελευθεριάδου με την Κοντογιάννη να κλείνει το τρίτο οκτάλεπτο 18 μέρες μετά. Στη τελευταία περίοδο οι Βάσω Πλευρίτου και Ευαγγελία Λούδη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα σε ένα παιχνίδι που γράφτηκε στην ιστορία με το χειρότερο δυνατό τρόπο και σίγουρα θα μείνει χαραγμένος στις παίκτριες των δύο ομάδων.

Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης ήταν οι Νικόλ Ελευθεριάδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Κίσα Γκόφερς και Βάσω Πλευρίτου, που σημείωσαν από τρία τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 6-1, 3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ., Μπάκλινγκ 1, Ελευθεριάδου 3, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 3, Πλευρίτου Β. 3, Κανετίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα 18-4 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γλυφάδα 18-4 (Τελικό)

Η συνέχεια του αγώνα της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που είχε διακοπεί μετά την άνανδρη επίθεση στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο.

Συνεχίζει απτόητος στην κορυφή!

Συνεχίζει απτόητος στην κορυφή!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στο ΝΟ Χανίων, επικρατώντας με 15-2, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα...