Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαββατοκύριακο με δύο ματς

Σαββατοκύριακο με δύο ματς
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - 14:03

Δύο ματς για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι «ερυθρόλευκοι» που προετοιμάζονται για το μεγάλο ματς με την Μλάντοστ, την Τετάρτη (27/3) στο Ζάγκρεμπ θα αγωνιστούν στην Α1 Ανδρών τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Αρχικά το Σάββατο (23/3, 16:00) τον Γ.Σ. Περιστερίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου για την 20ή αγωνιστικής και την Κυριακή (24/3, 14:00) με τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο, για την 21η αγωνιστική. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Θοδωρή Βλάχο.

Στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού του Ολυμπιακού είναι οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Kωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Γιάννης Φουντούλης, Γιώργος Δερβίσης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Πάουλο Όμπραντοβιτς, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Aλέξανδρος Γούνας, Άντρο Μπούσλιε, Στέφανος Γαλανόπουλος και Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Ασταμάτητος ο Θρύλος!

Ασταμάτητος ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 20-3 εκτός έδρας του Περιστερίου, διευρύνοντας το εντυπωσιακό της σερί στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την 158η συνεχόμενη της νίκη.