Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 15-9 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 15-9 (Τελικό)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 14:00

Τον ΠΑΟΚ στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των Ανδρών αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός.

Η διακύμανση της αναμέτρησης:

1ο οκτάλεπτο:

5-1: Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει φορτσάρει ιδιαίτερα είναι μπροστά στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου. Βέβαια η διαφορά θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη από το ξεκίνημα αν ο Τζωρτζάτος δεν είχε κάνει σωρεία αποκρούσεων στις προσπάθειες των «ερυθρολεύκων».

2ο οκτάλεπτο:

8-5: Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν φορτσάρουν ιδιαίτερα στο ματς κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου.

3ο οκτάλεπτο:

13-7: Ο Θρύλος δέχθηκε μόλις δύο τέρματα σε αυτή την περίοδο και φυσικά έχει ακόμα το προβάδισμα για μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

4ο οκτάλεπτο:

15-9: Μία ακόμα νίκη για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που πλέον ρίχνει το βάρος της στο ματς κόντρα στη Μλάντοστ για το Champions League.

Διαβάστε επίσης

Ακάθεκτος και τώρα η Μλάντοστ

Ακάθεκτος και τώρα η Μλάντοστ

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού συνέχισε την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 15-9 και πλέον πηγαίνει στο Ζάγκρεμπ για το Champions League.

Ασταμάτητος ο Θρύλος!

Ασταμάτητος ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε με 20-3 εκτός έδρας του Περιστερίου, διευρύνοντας το εντυπωσιακό της σερί στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας την 158η συνεχόμενη της νίκη.