Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξέραμε ότι η δική μας απόδοση θα καθόριζε το αποτέλεσμα»

«Ξέραμε ότι η δική μας απόδοση θα καθόριζε το αποτέλεσμα»
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 - 01:35

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο ματς με την Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ. Με τον διεθνή περιφερειακό να σκοράρει πέντε γκολ στην Κροατία και να προσφέρει τα μέγιστα στη νίκη (6-14) του Θρύλου, για την 11η αγωνιστική του LEN Champions League.

Μετά το ματς, ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλητή Ευρώπης στο ματς δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πάρα πολύ. Ξέραμε πως μόνο η δικιά μας η απόδοση θα καθορίσει το αποτέλεσμα και από την αρχή η ομάδα, ειδικά στην άμυνα, μπήκε πολύ αποφασισμένη. Στην επίθεση, με ομαδικότητα και καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω πετύχαμε πολλά γκολ. Έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θέλουμε δυο νίκες για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι αποφασιστική η σημερινή νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Διαβάστε επίσης

Η δεύτερη θέση στο χέρι του!

Η δεύτερη θέση στο χέρι του!

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής δίνουν στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να τερματίσει δεύτερος. Αρκεί να κάνει το απόλυτο στα τρία ματς που απομένουν.

Ρεκόρ επίθεσης!

Ρεκόρ επίθεσης!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με τα 14 τέρματα που πέτυχε στην έδρα της Μλάντοστ πέτυχε τα περισσότερα που έχει βάλει μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά σε ματς στο LEN Champions League.