Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήττα από τον… Μπούσλιε

Ήττα από τον… Μπούσλιε
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 01:24

Την ήττα με 13-11 από την Κροατία του «ερυθρόλευκου» Άντρο Μπούσλιε γνώρισε η εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών στον προημιτελικό του Final-8 του Europa Cup στο Ζάγκρεμπ, την Παρασκευή (5/4) το βράδυ.

Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποκλείστηκε από την τετράδα και τα ημιτελικά της διοργάνωσης και κατ' επέκταση, έχασε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Super Final του World League.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει, πλέον, το Σάββατο (6/4, 17:45) τη Σερβία για τις θέσεις 5-8.

Οι διεθνείς μας κόντραραν γερά την Κροατία στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, δείχνοντας το καλό τους πρόσωπο, εκμεταλλευόμενοι κυρίως τον παίκτη παραπάνω. Στο υπόλοιπο του αγώνα, όμως, οι Έλληνες έχασαν τη συγκέντρωσή τους και βρέθηκαν να χάνουν με 9-6 και 11-7 από τους Κροάτες και απλά, μείωσαν στο φινάλε στα δύο γκολ και στο τελικό 13-11.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό και δόθηκαν πολλές αποβολές! Για την ακρίβεια, 39! Από αυτές 20 δέχθηκε η Εθνική μας και 19 οι Κροάτες, ενώ έφυγαν με τρεις ποινές οι Γιάννης Φουντούλης, Στέλιος Αργυρόπουλος Αλέξανδρος Παπαναστασίου και Δημήτρης Σκουμπάκης!

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-5, 1-4, 4-3

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Ζερδεβάς.

Κροατία: Μπίγιατς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 1, Γιόκοβιτς 2, Μπουλούμπασιτς 1, Βούξεβιτς, Μπούσλιε, Μίλος, Βρλιτς 2, Σέτκα 2, Γκαρσία Γκαντέα 2, Μάρτσελιτς.

Διαβάστε επίσης

«Κλείδωσαν» την πρωτιά

«Κλείδωσαν» την πρωτιά

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 20-3 τη Γλυφάδα κι εξασφάλισαν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη!

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη!

Η πολίστρια του Ολυμπιακού έφτασε τα 704 γκολ στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Γλυφάδα και έγινε έτσι η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών στην Α1.