Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Λύγισε» η Ελλάδα από την Σερβία…

«Λύγισε» η Ελλάδα από την Σερβία…
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 22:42

Την έβδομη θέση του Europa Cup θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών την Κυριακή (7/4) κόντρα στην Ρωσία. Και αυτό, διότι ηττήθηκε από τη Σερβία με 14-10 στο ματς για τις θέσεις 5-8 του Final-8 της διοργάνωσης στο Ζάγκρεμπ.

Η Εθνική μας ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ πήγε στο ημίχρονο ισόπαλη 8-8, δείχνοντας πως μπορούσε να κοντράρει μέχρι το τέλος τους Σέρβους! Οι αντίπαλοι προηγήθηκαν 9-8, ο Γούνας έφερε και πάλι το ματς στα ίσα (9-9), όμως ο Πιέτλοβιτς και ο Φιλίποβιτς έκαναν το 11-9. Μάλιστα, ενδιάμεσα ο Φουντούλης αστόχησε σε πέναλτι κι έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 10-10.

Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς, με τον Γούνα να μειώνει σε 11-10, αλλά οι Πρλαΐνοβιτς, Ράσοβιτς και Μάντιτς, με τρία γκολ χωρίς… απάντηση, έβαλαν τέλος στις ελπίδες των Ελλήνων.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-4, 3-1, 3-1

Σερβία: Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 1, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Στογιάνοβιτς, Πιέτλοβιτς 3, Λάζιτς 1, Άλεξιτς 2, Γιάκσιτς 1, Φιλίποβιτς 4, Πρλαΐνοβιτς 1, Ράσοβιτς Στρ. 1, Μίτροβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ: Φλέγκας, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης 3, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης 1, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 3, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη!

Έγραψε ιστορία η Ασημάκη!

Η πολίστρια του Ολυμπιακού έφτασε τα 704 γκολ στο πρωτάθλημα στον αγώνα με τη Γλυφάδα και έγινε έτσι η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών στην Α1.

«Κλείδωσαν» την πρωτιά

«Κλείδωσαν» την πρωτιά

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού νίκησαν 20-3 τη Γλυφάδα κι εξασφάλισαν το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.