Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είναι εύκολος ο δρόμος…»

«Δεν είναι εύκολος ο δρόμος…»
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 - 01:45

Η εθνική μας ομάδα πόλο Ανδρών έχει δύσκολο έργο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γκουαντζού στη Νότια Κορέα (12-28/7), καθώς κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τη διοργανώτρια ομάδα της Ασίας (14/7), την δεύτερη αγωνιστική το Μαυροβούνιο (16/7) και την τρίτη τη Σερβία (18/7).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντραριστεί με παραδοσιακές ευρωπαϊκές δυνάμεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης και στόχος της είναι να τερματίσει τη φάση των ομίλων στην καλύτερη δυνατή θέση.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Ζάγκρεμπ, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε:

«Μετά την κλήρωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ, ο όμιλος μας, καθώς και ο δεύτερος όμιλος, όπου θα διασταυρωθούν για την πρόκριση στην οκτάδα, είναι γεμάτοι με καλές ομάδες, οι οποίες θα διεκδικήσουν την πρωτιά των ομίλων ή την πρόκριση μέσω των χιαστί προημιτελικών παιχνιδιών. Στον δικό μας όμιλο είναι η Σερβία και το Μαυροβούνιο που θα διεκδικήσουν, μαζί με τη δική μας ομάδα, την πρώτη θέση κι όπως διαπιστώνουμε δεν υπάρχουν προγνωστικά. Εξίσου αμφίρροπος είναι και ο δεύτερος όμιλος με την Κροατία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος που πρέπει να διανύσουμε, για να είμαστε στις οκτώ κορυφαίες ομάδες του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, σε αυτές δηλαδή που θα διεκδικήσουν τη διάκριση».

Διαβάστε επίσης

Για την 160η του σερί νίκη!

Για την 160η του σερί νίκη!

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τετάρτη (10/04) τον Εθνικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.