Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαστημικός ο Ολυμπιακός!

Διαστημικός ο Ολυμπιακός!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 21:20

«Μαγικός» ο Θρύλος στην Γερμανία! Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι είναι εδώ. Οι «ερυθρόλευκοι» διέλυσαν την Σπαντάου μέσα στο Βερολίνο με 11-3 και έτσι έκαναν ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο Final-8 του LEN Champions League.

Ο Θρύλος ήταν καταιγιστικός και παίζοντας φανταστική άμυνα, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα μέσα στη Γερμανία. Παράλληλα αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για τον ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Έτσι, ο Θρύλος έφτασε τους 24 βαθμούς στον όμιλο συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Να θυμίσουμε ότι και στον Πειραιά ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 11-4 της Γερμανικής ομάδας.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός άνοιξε από νωρίς το σκορ με τον Γούνα, με τον Σταμ όμως να ισοφαρίζει σε 1-1. Ο Μπούσλιε έκανε το 1-2 για να έρθει και πάλι ο Σταμ να ισοφαρίσει για τους Γερμανούς. Αυτό ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο όμως ήταν ολοκληρωτικά υπέρ του Θρύλου. Με άμυνα για σεμινάριο αλλά και αρκετές λύσεις στην επίθεση, η ομάδα του Βλάχου ανέβασε στροφές πέτυχε 4 τέρματα χωρίς να δεχθεί κανένα και ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι 6-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάτι που του επέτρεψε να ανεβάζει συνεχώς τη διαφορά η οποία έφτασε μέχρι και τα 9 γκολ (2-11), ενώ κράτησε κράτησε τους Γερμανούς στο μηδέν για δύο περιόδους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας που σημείωσε τρία τέρματα, ενώ δύο πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς που έφτασε τον Άγγελο Βλαχόπουλο στη κορυφή των σκόρερ της διοργάνωσης με 29.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 0-4, 0-3, 1-2

Σπαντάου: Μπάξα, Σονταντιέ, Γκίλεν, Κόρμπελ, Νεγκρεάν, Γιουγκλινγκ, Στρέλεζκι, Ντέντοβιτς 1, Σταμ 2, Ράιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς, Πέτερφαϊ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Κάκαρης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

Διαβάστε επίσης

«Νίκη και στο Ανόβερο»

«Νίκη και στο Ανόβερο»

Ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πήγε στο Βερολίνο κατάλληλα προετοιμασμένος για το θετικό αποτέλεσμα.

Σπαντάου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-11 (Τελικό)

Σπαντάου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-11 (Τελικό)

Το διπλό θέλει ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο κόντρα στη Σπαντάου για την φάση των ομίλων του LEN Champions League. Live ενημέρωση στις 20:00 στο gavros.gr.