Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη και στο Ανόβερο»

«Νίκη και στο Ανόβερο»
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 23:29

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού πήρε μια άνετη νίκη στην έδρα της Σπαντάου με 11-3. Αυτή ήταν η Τρίτη διαδοχική εκτός έδρας επικράτηση για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Ο προπονητής του Θρύλου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στη Γερμανία κατάλληλα προετοιμασμένοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Η τελική επικράτηση ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Ήρθαμε για τη νίκη γιατί προετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο Final 8. Θέλαμε δυο νίκες για να το πετύχουμε, κάναμε τη μια και πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο μας με το Ανόβερο στην έδρα μας για να μετέχουμε για 4η διαδοχική φορά στην τελική φάση του Champions League.

Aπό κει και πέρα σήμερα, όπως προανέφερα περιμέναμε πιο σκληρό παιχνίδι αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας γεγονός που είναι πολύ σημαντικό. Στην επίθεση έχουμε την ποιότητα να βρούμε λύσεις».

Διαβάστε επίσης

Διαστημικός ο Ολυμπιακός!

Διαστημικός ο Ολυμπιακός!

Με άμυνα από ατσάλι, ο Πρωταθλητής Ευρώπης πέρασε και από το Βερολίνο, επικρατώντας με 11-3 της Σπαντάου και κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του LEN Champions League!