Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η άμυνα τον στέλνει στο Ανόβερο

Η άμυνα τον στέλνει στο Ανόβερο
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 10:02
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Σε ένα ακόμα ματς στο LEN Champions League, τον τελευταίο καιρό, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός. Μία ακόμα νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στο στόχο του, να περάσει και μαθηματικά στο Final-8 που θα γίνει στο Ανόβερο.

Μια σεζόν που δεν ξεκίνησε καλά για τον Πρωταθλητή Ευρώπης που είχε θέματα -δεν είχε κολυμβητήριο- στο κομμάτι της προετοιμασίας του. Αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο η ομάδα βρίσκει ρυθμό, ανεβάζει... στροφές και οδεύει να φτάσει στο επίπεδο που θέλει. Με την άμυνα να είναι το σημείο αναφοράς του παιχνιδιού του.

Νίκη 11-3 το βράδυ του Σαββάτου στο Βερολίνο με αντίπαλο την Σπαντάου. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση με 86 γκολ παθητικό σε 12 ματς. Η καλύτερη στον όμιλό τους. Μαζί με την Μπρέσια, αμφότεροι πίσω από την Προ Ρέκο που έχει δεχθεί 79 και είναι πρώτη.

Αλλά σημασία έχει πώς ο Ολυμπιακός ανεβάζει... στροφές και στο δεύτερο γύρο έχει βελτιωθεί πολύ σε αυτό το κομμάτι. Κάτι που λέει πολλά, διότι πλέον η δουλειά αποσκοπεί να είναι η ομάδα όπως πρέπει, όταν πρέπει. Δηλαδή στο Ανόβερο, στις αρχές Ιουνίου, που θα διεξαχθεί το Final-8.

Διαβάστε επίσης

Μία νίκη και πέρασε στο Final-8

Μία νίκη και πέρασε στο Final-8

Μετά τη νίκη κόντρα στη Σπαντάου ο Ολυμπιακός με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα θα βρεθεί ότι και να γίνει στην τελική φάση του LEN Champions League.